MENU

Thursday, December 21, 2017

kek red velvet cheese leleh



Pejam celik kejap sahaja tahun 2017 akan melabuhkan tirainya , oklah terlupa nak bagi tahu yang produk kek red velvet cheese leleh yang kami hasilkan ini dah 2 tahun berada di pasaran tau .. Alhamdulillah permintaan tersangatlah tingginya ..

Ada juga bertanyakan pelanggan tentang kek red velvet cheese leleh ini, dia orang cakap sedap sangat sebab kami kata mereka kami masih menggunakan resepi cheese leleh rahsia dari tahun 2012 yang dulu .. ya memang pun sebab nak bagi sedap kek ni memang resepi cheese leleh tu yang kami guna .. apapun ada sedikit penambahan kesedepan pada kek ni tau.

Kek ni beratnya lebih kurang 400gm dan kami guna bekas panjang saiz 4.5" x 7" , insyallah kami beri jaminan kepuasan hati anda bila makan kek red velvet cheese leleh ini tau kami letak banyak cheese leleh melimpah ni sebab nak bagi anda teringat-ingat tentang kesedapannya .. hehe..

Harga asal kek ni RM16.50/box , dan runner kami boleh buat delivery sekitar Penang Island sahaja tau dan untuk delivery ini juga ia tertakluk syarat dan terma yang telah kami tetapkan .. semoga kek red velvet cheese leleh kami ini menjadi pilihan utama anda selepas ini ..

Kalau berminat untuk dapatkan kek ni .. Whatsapp ja kami melalui url di bawah;



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails