MENU

Tuesday, November 29, 2011

Pavlova

 super duper yummy!

Kelas American choclate cake dan basic cupcake

3 sekawan dari Sg Petani dtg belajar buat american choclate cake dan basic cupcake.

 Dari kiri Linda,Lia dan Fadilah.
masing² kusyukk melepa coklat atas kek... alhamdulilah smuanya brjln lancar walaupun masa tu sy x brapa sht kelas ttp on (kn food poison pg tu) yer la sbb dh byr kan jauh plk tu dtg takkan nk cancel!  Alhamdulilah lega bila Lia msg, kek tue smua kata sedap, dan sgt puas hati dpt blajar. Utk adik2 smua, semoga success n jumpa lagi kelas akn dtg.

Pada yang berminat nak join kelas sebegini, utk pertanyaan boleh email/sms terus ke 012 4611210

Saturday, November 26, 2011

3 tier wedding cake tempahan dari Zaza Tanjung Tokong.
Pihak ShanajBakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.


untuk tempahan hubungi shada call/sms ke 012 4611210
60 biji Choclate chips muffin order dari pn.Rohani kwsp. Terima kasih.

coklat kek tempahan dari ema. Thanks


Pihak ShanajBakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.


untuk tempahan hubungi shada call/sms ke 012 4611210

Thursday, November 24, 2011

sebenarnya sab nak order barbie doll kek, 2 x buat kek retak masa nk kluar dr acuan loyang...mg frusttt lah alih2 tkr pd carton artwork tp nk gambr princess. so ni la hasilnya yg x seberapa nk jd tang mata tu hihii. semua keje las minit.
snow peach order dari kak ana ipoh utk ank saudara nya
2kg roti jala + kuah kari ayam order dari niza utk jamuan perpisahan TGI.
american choclate cake tempahan dr kak ana ipoh
tier cupcake wedding tempahan dr ct normah dan carton art tempahan dr shai
50pcs cream puff tempahan dari k.nieza nadzar utk mkn2 kt opis
Red velvet cake tempahan dari madiah



Pihak ShanajBakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.


untuk tempahan hubungi shada call/sms ke 012 4611210

Wednesday, November 16, 2011

Opera cake

Tempahan dari Ameliaa Teluk Kumbar. Thanks
 
Pihak ShanajBakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.


untuk tempahan hubungi shada call/sms ke 012 4611210

Monday, November 14, 2011

Kelas Demo - Continental Cake


Alhamdulilah selesai sudah kelas demo continental cake arini.
Dari kiri yg join k.Miza, k.wan, cikgu Marina dan kak Azie. Tq smua.
smua pelajar tgh kusyuk dgr cikgu ajar.. cara2 teknik mbuat kek opera 

Indulgence, opera dan carrot walnut with cream cheese
mmg terliurq tgk...
pek2 utk bawa balik kek.


tempahan dari Shafida utk hantaran pertunangan adik iparnyer..
Azie dari Georgetown tempah red velvet cake dan bluberi cheestart

email dari Azie: 
the red velvet was yummy! 1st time rs, n sy suka.. Cheese tart pulak crust dia moist so jd brtambah sedap. N bluberry dia pn bnyk. Nyum! TQ dtg hantar jauh2, hehe.
Alhamdulilah, tq Azie n famili :)
Sarah regular customer.. tiap kali blk png mesti order... pic kdt to mr gugel 


Pihak ShanajBakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.


untuk tempahan hubungi shada call/sms ke 012 4611210

Thursday, November 10, 2011

2 jenis bun utk hantar ke kilang.
sedap,lembut,gebu
brownies order dr k.izah
untuk tempahan hubungi shada call/sms ke 012 4611210

Tuesday, November 8, 2011

cupcake hantaran tempahan dr Hasywa
kek marble pelangi tempahan dr kak nor
american choclate cake
roti jala dan puding roti
4 bks triffle tempahan dr Shidah
red velvet cupcake tempahan dr k.anna

Pihak ShanajBakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.

untuk tempahan hubungi shada call/sms ke 012 4611210

Saturday, November 5, 2011

indulgence cake tempahan dari Iza Yazar
red velvet cake tempahan dari Saz usm

red velvet cake sblm hias...
bluberry cheesecake tempahan dari k.norfiah
Pn.Rohani dr kwsp tempah 60 pcs mini pizza, 2 pek kek marble, brownies n kek marble slice 70 pcs 





Pihak ShanajBakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.

untuk tempahan hubungi shada call/sms ke 012 4611210

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails