MENU

Monday, December 26, 2011

Kelas wedding cake steam buttercream & basic cupcake

Kelas dihadiri oleh kak zuhaini & kak kamariah dari Sg Petani.
Nana dan Haziq ank kpd kak zuhaini join kelas basic cupcake.. tq smua, all the best.
2 set cupcake, yg ini hantaran pertunangan Afida n Irwan order dari kak zuhaini.

Tuesday, December 20, 2011

coklat moist cake n italian rainbow cake order dari Linda
italian rainbow cake
italian rainbow cake order dari nurian
rainbow cake
carrot cake cream cheese order dr mama mirza
rusian black n white order dari shidah
rusian black n white utk mkn2...sy buat 2 layer jek
kek hantaran nikah order dari niza

fancy cookies
utk hntran
popcake
n red velvet order dari fieda



Pihak ShanajBakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.


untuk tempahan hubungi shada call/sms ke 012 4611210

Tuesday, December 13, 2011

Kelas tartlet dan basic cupcake

Sebelum nie k.tie ambil kelas mafin.. kali nie mai blajar tartlet dan cupcake pula. Ok k.tie smoga success! jumpa lg d kelas akn datang :)


note: ingin belajar aneka baking kelas? sila contact shada 012 4611210

Monday, December 12, 2011

Buns

mini pizza
mix fruit
peach custard
peach custard bun
chicken floss
cheese bun
sardin
Pelbagai roti segar untuk ditempah. Semua jenis roti minimum order 20pcs.
 

Saturday, December 3, 2011

Order dari k.Leena Sg Ara 2 biji kek... marble dan coklat moist kedua2 nak kek gambar strawberry shortcake dan angry bird.
italian rainbow cake order dari k.Zeera Batu Maung
massage dari k.zeera fb "opera cake super yummy.opera x sempat hidang utk tetamu pun.sedap sampai termimpi2.rainbow cake pun langsung xder balance.siap x cukup lg.mmg sdp.fresh cream dia x muak.bkn budak2 jer suka,kaum2 ibu pun suka." Tqvm kak slalu support SBE :)
Red velvet cake order dari Niza
Indulgence cake order dari Shima JKR utk bdk2 praktikal


Pihak ShanajBakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.


untuk tempahan hubungi shada call/sms ke 012 4611210



Tuesday, November 29, 2011

Pavlova

 super duper yummy!

Kelas American choclate cake dan basic cupcake

3 sekawan dari Sg Petani dtg belajar buat american choclate cake dan basic cupcake.

 Dari kiri Linda,Lia dan Fadilah.
masing² kusyukk melepa coklat atas kek... alhamdulilah smuanya brjln lancar walaupun masa tu sy x brapa sht kelas ttp on (kn food poison pg tu) yer la sbb dh byr kan jauh plk tu dtg takkan nk cancel!  Alhamdulilah lega bila Lia msg, kek tue smua kata sedap, dan sgt puas hati dpt blajar. Utk adik2 smua, semoga success n jumpa lagi kelas akn dtg.

Pada yang berminat nak join kelas sebegini, utk pertanyaan boleh email/sms terus ke 012 4611210

Saturday, November 26, 2011

3 tier wedding cake tempahan dari Zaza Tanjung Tokong.
Pihak ShanajBakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.


untuk tempahan hubungi shada call/sms ke 012 4611210
60 biji Choclate chips muffin order dari pn.Rohani kwsp. Terima kasih.

coklat kek tempahan dari ema. Thanks


Pihak ShanajBakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.


untuk tempahan hubungi shada call/sms ke 012 4611210

Thursday, November 24, 2011

sebenarnya sab nak order barbie doll kek, 2 x buat kek retak masa nk kluar dr acuan loyang...mg frusttt lah alih2 tkr pd carton artwork tp nk gambr princess. so ni la hasilnya yg x seberapa nk jd tang mata tu hihii. semua keje las minit.
snow peach order dari kak ana ipoh utk ank saudara nya
2kg roti jala + kuah kari ayam order dari niza utk jamuan perpisahan TGI.
american choclate cake tempahan dr kak ana ipoh
tier cupcake wedding tempahan dr ct normah dan carton art tempahan dr shai
50pcs cream puff tempahan dari k.nieza nadzar utk mkn2 kt opis
Red velvet cake tempahan dari madiah



Pihak ShanajBakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.


untuk tempahan hubungi shada call/sms ke 012 4611210

Wednesday, November 16, 2011

Opera cake

Tempahan dari Ameliaa Teluk Kumbar. Thanks
 
Pihak ShanajBakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.


untuk tempahan hubungi shada call/sms ke 012 4611210

Monday, November 14, 2011

Kelas Demo - Continental Cake


Alhamdulilah selesai sudah kelas demo continental cake arini.
Dari kiri yg join k.Miza, k.wan, cikgu Marina dan kak Azie. Tq smua.
smua pelajar tgh kusyuk dgr cikgu ajar.. cara2 teknik mbuat kek opera 

Indulgence, opera dan carrot walnut with cream cheese
mmg terliurq tgk...
pek2 utk bawa balik kek.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails