MENU

Monday, November 29, 2010

3D cake

Brewster from chuggington

Zeera (Batu Maung) order 3D Chunggiton cake, 100 biji cream puff dan 30 batang  lolipop choclate

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini

Anda berminat ? untuk tempahan hubungi shada 0124611210

Choclate hantaran

 Fariza (Tlk.Kumbar)

Order yang sama 
*http://www.shanajbakery.com/2010/11/muffin-doorgift.html

Muffin - doorgift

300 biji muffin oren order dari Fariza (Tlk Kumbar) untuk majlis perkahwinannya

Pihak shanaj bakery mengucapkan Selamat Pengantin baru kepada Fariza dan juga pasangan. Kami doakan semoga kalian berdua bahagia  sehingga ke anak cucu.

Anda berminat? untuk tempahan hubungi shada 0124611210

Cupcake hantaran

order dari Oja (Batu Maung) untuk kawannya yg akn bertunang

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini

anda berminat ? untuk tempahan hubungi shada 0124611210

Cukur jambul - cuppies

150 cupcake vanila order dari Diana (Sg.Ara)

Testimonial Pelanggan : kak shada, tq.. sedap sgt..husband diana bukan suka cupcake tp bila dia mkn cupcake tadi, dia kata sedap,kalau nak belajar cupcake buat mcm ni. thanks yer

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.


anda berminat ? untuk tempahan hubungi shada 0124611210

Elmo cupcake

order dari Ayien untuk surprise pada buah hati

Testimonial Pelanggan : Salam.. akak cupcakes tu sgt comey n sgt cdap.. mmber ofis dia pun ckp cdap, jap je licin n dia cakap suprise sgt2..

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan Ribuan terima kasih di atas tempahan ini.


Anda berminat ? hubungi 0124611210 untuk tempahan

Monday, November 22, 2010

2 tier wedding cake

SHYS CAKE

 
 Tempahan dari Nurwati (Minden Height)

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan Selamat Pengantin Baru buat Nurwati dan pasangannya, semoga bahagia ke akhir hayat.

anda berminat ? untuk tempahan hubungi 0124611210

Cupcake Choclate

SHYS CUPCAKE

Order dari Intan Haslinda untuk staff praktikal USM.

Pihak Shanaj Bakery Mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini 

anda berminat? untuk tempahan hubungi 0124611210

kelas - Tier wedding cake


Tier wedding cake

hasil tangan kak Kalsom dari pahang, gambar akak ni tak dapat attach sebab tuannya tak bagi permission, apapun akak ni bukan calang-calang orang gak yer.. tekun dalam membuat bunga :) tahniah di atas hasil ini.

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi belajar dengan pihak kami..jikalau terdapat salah dan silap semasa kelas berlangsung harap dimaafkan yer.

anda berminat untuk belajar? hubungi 0124611210 untuk tetapkan masa dan waktu

Kek Buah Kukus

SYHS CAKE

Kek Buah Kukus order dari nurbitah

Testimonial Pelanggan : shada kek buah ni sedap sangat

Pihak Shanaj Bakery Mengucapkan Terima kasih di atas tempahan ini.. 

anda berminat ? untuk tempahan hubungi 0124611210 

Order raya haji

kek marble 4 biji, buttercake, puding roti dan kek buah kukus

 selain dari puding roti dan bronis Puan Juliana order roti jala 1 kg, kuah kacang dan rendang ayam.

Terima kasih kepada Puan Juliana, Cik Bitah , Puan Norma, Puan Hashimah,Puan Norain dan Puan Sarimah di atas tempahan ini.


Anda Berminat? hubungi 0124611210 untuk tempahan

Thursday, November 11, 2010

Oreo cheesecake

SHYS CAKE

yang ini sebelum diletak toppingnya...

Oreo Cheesecake ini untuk jamuan makan sempena hari terakhir staff² praktikal di SUK KOMTAR. Fairuz sebagai org tengah yang menghubungi sy, juga memesan 20 biji coklat praline.


Testimonial Pelanggan: 
kak shada.. sedap cheesecake oreo tu.. coklat pun sodap.. mmg best la...

Pihak ShanajBakery Mengucapkan ribuan Terima kasih kepada Fairuz di atas pembelian ini. Untuk pengetahuan Fairuz, pihak kami cuba memberi perkhidmatan yang terbaik kepada anda dan pelanggan yang lain terutama dari segi rasa dan kualiti produk-produk yang telah dihasilkan. walau bagaimanapun kami akan cuba perbaiki dari masa ke semasa di atas setiap kelemahan. Terima kasih sekali lagi.

anda berminat dengan produk ini? hubungi 0124611210 untuk tempahan

Chocolate praline

SHYS COKLAT

Order dari Nurabitah.
Tq

Pihak ShanajBakery mengucapkan ribuan terima kasih kepada anda di atas pembelian ini. Nurabitah adalah salah seorang pelanggan yang kerap membuat pembelian di Shanaj Bakery Enterprise

Anda Berminat dengan produk ini? call 0124611210 untuk tempahan

Powerpuff girl & transformers

SHYS CUPCAKE

130 biji cupcake cartoon artwork, tempahan dari Azlina (USM).

Testimonial pelanggan:
akm syada, sorry for late comment ya...
anyway, the taste is great! my kids like them so much!
i like it coz the cakes r not too sweet, perfect!
...but, colourful colours on the cakes will make them looks better!


Pihak ShanajBakery mengucapkan ribuan terima kasih kepada anda di atas pembelian ini, terima kasih di atas komen anda. Pihak kami akan perbaiki kelemahan yang ada dari masa ke semasa.


Anda Berminat ? sila hubungi 0124611210 untuk tempahan.

Monday, November 8, 2010

Rich choc moist cake

SHYS CAKE


Kek ini order daripada Rina untuk hantaran nikahnya...

Pihak ShanajBakery mengucapkan ribuan terima kasih kepada Rina di atas tempahan ini dan sekalung taniah kepada anda di atas perkahwinan Rina, semoga bahagia ke akhir hayat dan dikurnia anak yang comel-comel. Pihak kami berharap dapat berurusan lagi dengan Rina pada masa akan datang.


Anda Berminat ? sila hubungi 0124611210 untuk tempahan.

Kelas coklat kek deko dan tart

Kelas ini dihadiri oleh Puan Anisah dan Salwana. Bersemangat mereka mahu belajar... lepas ini boleh la praktis selalu cara2 buat bunga rose dan ganache tue yea.

Happy birthday Amy

Order daripada Nana ( kilang Agilent )

Pihak ShanajBakery mengucapkan ribuan terima kasih kepada Nana di atas tempahan ini. diharapkan kita dapat berurusan lagi selepas ini.

Anda Berminat ? sila hubungi 0124611210 untuk tempahan.

Orange cheesecake

SHYS CAKE

Cheesecake orange order daripada Iza Yazid

Testimonial Pelanggan: kek sedap, sedang menikmatinya hihii.. thanks.

Pihak ShanajBakery mengucapkan ribuan terima kasih kepada Iza Yazid di atas pembelian ini,di harapkan Iza Yazid berpuas hati untuk pengetahuan  Iza yazid salah seorang regular customer shanaj bakery. di harapkan kita dapat berurusan lagi selepas ini. thanks for your support.

Anda Berminat ? sila hubungi 0124611210 untuk tempahan.

Kek marble pelangi

SHYS CAKE
4 biji kek marble pelangi dan 1 biji kek butter, di tempah oleh Puan Ani dari Jelutong untuk majlis perkahwinan anak lelakinya.

Pihak ShanajBakery mengucapkan ribuan terima kasih kepada Puan Ani di atas tempahan ini. Semoga Perkahwinan anak lelakinya bahagia ke anak cucu. amin.


Anda Berminat ? sila hubungi 0124611210 untuk tempahan.

Wednesday, November 3, 2010

Kek birthday edible - Geng Bas Sekolah

SHYS CAKE

Choc moist cake with choc buttercream size 10 inc

Tempahan dari Saba USM lagi... syukur alhamdulillah... kek ni ditempah khas sempena birthday anak perempuannya.

Testimonial Pelanggan: akk, kek gbs tue cantik dan sedap... thanks.
 
Pihak ShanajBakery Mengucapkan Happy Birthday to Nur Izz Zayani yang ke 3 tahun .. Semoga menjadi anak yang baik dan solehah.

Anda Berminat ? sila hubungi 0124611210 untuk tempahan

Tuesday, November 2, 2010

Cupcake Fresh from oven

SHYS CUPCAKE

Tempahan dari Saba USM... 
cupcake choc filling bluberi ini utk cikgu2, sempena birthday anaknye.
Tq :).

Pihak ShanajBakery mengucapkan ribuan terima kasih kepada Saba di atas tempahan ini dan untuk pengetahuan Saba adalah regular customer yang kerap membuat tempahan kek daripada pihak kami dan kami amat senang berurusan dengannya.

SHYS CAKE

Kek butter saiz 10 inc order dari Pn Norain. Tq

Pihak ShanajBakery mengucapkan ribuan terima kasih kepada Pn Norain di atas pembelian ini,di harapkan Pn Norain berpuas hati dan semestinya kami cuba memberi perkhidmatan yang terbaik dari masa ke semasa.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails