MENU

Wednesday, June 30, 2010

Order-order

Tempahan daripada Amysalmi... fruit tart, bluberi cistat, 2 loyang puding roti, 4kg roti jala dan 1 loyang puding telur.... terima kasih Amy :)


Cheesecake order drpd Niza...untuk kak Intan KKTM, Tqvm
bhgn dalam setelah di potong

Order daripada Fairuz KOMTAR, 3 bekas trifle dan 500gm kek cokelat moist.. & 1 set bluberi cistat order drpd Ayu Bkt Jambul... tq dear
Kek marble 8 inc.. ni 2nd order dari kak Finas SST, Tqvm


Cupcake with edible logo tempahan daripada Haida Teluk Kumbar dan 3 set cupcake cokelat
topping choc buttercream, 1 bekas trifle order dari Pn Rohani KWSP, TQVM

Order daripd  Sab USM, tq dear

Saturday, June 19, 2010

Happy Birthday Azrul Affendy

Tempahan daripada Candy, buat panggilan dari KL... minta sy buatkan kek cokelat moist ganache untuk besday teman istimewanya. Harap Azrul suka lah yer bila makan kek nie... pada Candy tqvm :)

Tempahan daripada Fairuz (KOMTAR) kek coklat moist 500gm dan trifle. Tqvm

Friday, June 18, 2010

2 tier wedding cake

 1st tier chocolate moist
2nd tier orange sponge cake
buttercream

Tempahan daripada Airel untuk perkahwinan adik lelaki nya. Kek² nie akan di bawa ke Sungai Petani, Kedah. Kepada kedua mempelai ... Selamat Pengantin Baru ... semoga kekal bahagia. Terima kasih.

Thursday, June 17, 2010

Kek hantaran pertunangan

Tempahan dari Izah untuk hantaran pertunangan nya esk, kek cokelat moist topping baterkrim + fondant dan 25 biji kapkek untuk makan² dengan famili... semuanya ini akan di bawa ke Baling Kedah. Dan satu lagi kek cokelat moist + choc baterkrim untuk surprise sempena fathers day order dari kastemer tetap sy..niza .Terima kasih semua..
  Tempahan dari Nisa Nasya... trifle dan krimpuff. Terima kasih :)

Saturday, June 12, 2010

Kek n kapkek

Tempahan daripada Ijam n wife, kek ni nak beri pd anak jiran sebelah rumah yg kawen hr nie....
Apapun Tq yer
 "HAPPY BIRTHDAY ALFIE"
Tempahan daripada kak Zai Batu Feringgi... akk nie dah banyak kali order kek. Kali ni nak kek besday gambar transformers plak... ermm ada ker rupa nyer yong? lukis pun pkl 4 pg td..nak antar plak jam 10. Huhu mmg kaluts. Apapun terima kasih yer kak  :)
 So... here it is... Thanks Juliana... Hope u like it :) 
16 pcs cupcake rose with dome n 1 set bluberry cheese tart












Friday, June 11, 2010

Kek SST & muffin

Kek nie sy buatkan khas untuk semua warga SST Penang atas penghargaan "terima kasih" u all... Kek cokelat ganache saiz 9 inc... Ok selamat menjamu selera yaa :)


Tempahan dari Nur Ima... 300 biji muffin siap pek perisa vanila, oren dan cokelat untuk di beri pada tetamu yang hadir. Kepada Nur Ima dan suami Selamat pengantin baru :)

Thursday, June 10, 2010

Cuppies

Tempahan dari pada Nisa Nasya... Cuppies nie nak diberi pada budak2 PLKN sempena last day kat sana. Terima kasih.

Order daripada Ain...50 biji muffin cokelat dan oren. Terim kasih

Saturday, June 5, 2010

Order dari SMTTARP

84 kotak choc praline..tempahan daripada Sekolah Menengah Teknik Tunku Abdul Rahman Putra. Terima kasih.

Friday, June 4, 2010

Selamat Pengantin Baru Tarmizi & Sue

Tempahan dari pada Haida Sg. Dua. Terima kasih :)

Happy birthday Ijlal dan Ijmal

Cheese cake with choc ganache... tempahan daripada cikgu Husni (MRSM) utk besday adik iparnyer si kembar Ijlal dan Ijmal. Kepada cikgu Husni terima kasih :)

Minggu yang sibuk...

 Tempahan dari Izan mahukan colourfull cuppies.. special untuk kawan nyer  "Happy birthday Weeda - bff 24"
Tempahan daripada Sabariah (USM) dan kawan-kawan opis... Terima kasih.
Tempahan dari pada Ain... marble cheesecake saiz 6 inc. Terima kasih.


Tempahan dari pada Kak Finas (SST) Choc mocha cake with ganache saiz kek nie 6 inc. TQ yerr


Tempahan dari Sekolah Menengah Teknik Tunku Abdul Rahman, Jalan Ibbetson Penang. Kek ini saiz 19 inc. Terima kasih kepada Pengetua SMTTARP dan Pn. Zawiyah.


84 box praline - 2pcs juga order dari Sekolah Menengah Teknik Tunku Abdul Rahman


Buttermilk Cake....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails