MENU

Tuesday, March 23, 2010

Cream puff dan trifle

Trifle nie tempahan dari kak sarimah dan sakinah...thxs yer misi :) pada yang teringin nak makan tapi malas nak buat tu, boleh la order yer... harga sebekas RM20.00 berat (1.2kg)


Lagi tempahan dari Sara, kali nie nak bawa krimpuff balik kl untuk makan²...terima kasih yer.


Monday, March 22, 2010

Happy birthday Kuntum 22 tahun

Repeat order dari Ezzah (usm), choc moist cake ganache saiz 8inc. Kek ini untuk besday kawan, salah seorang yang kat dalam gambar tue katanya...harap Ezzah dan teman2 berpuasa hati masa makan kek ni yer. Terima kasih :)



Brownies




Wednesday, March 17, 2010

Happy birthday Anis yang ke 10 tahun

order dari kak niza, cokelat moist kek + choc ganache + butterkrim


Monday, March 15, 2010

Selamat pengantin baru Azmah dan Jan

Azmah dari Cherok Tok'Kun Atas yang bekerja di Penang Island....  menempah 3 tiers wedding cupcake berperisa choclate moist, strawberry dan vanilla dengan pilihan warna red bright tapi dalam gambar nampak pink plak. Alhamdulilah semua yang dirancang berjalan lancar walaupun sakit demam sejak aritu blm baik sepenuhnya, terima kasih juga kepada keluarga pengantin yang begitu ramah melayan kami anak beranak.


Cuppies

Tempahan dari my sister inlaw untuk buah tangan kepada pengantin baru Siti dan Shafizan.

Tempahan dari Yani (Air Itam) untuk hantaran adiknyer... Yani order cupcake, cheesetart dan choc handmade. Kepada Yani tqvm :)


Kek pertunangan

Ditempah oleh Mahani untuk hantaran pertunangan... kek chocolate moist filling ganache + baterkrim saiz kek nie 7 inch. Terima kasih


Cream puff

100 biji krimpuff kastad order daripada safura kalau tak silap namanyer... saja nak buat makan2 dan selebih nak bawa ke Perlis katanya. Terima kasih :)


Cupcakes cmc doorgift

Tempahan mengejut...hari ni order esk dah nak ambik, alhamdulilah siap jugak akhirnya sampai terdemam ku dibuatnyer. Terima kasih Eida@bakers@my pren ahhaa... gak nie  menempah sebanyak 1000 biji cupcake choc moist tanpa packaging..ada yang terkurang tu minta maaf laa sgt2. Selepas nie kalau ada yang nak tempah kena lah inform sekurangnyer seminggu awal yer.


Wednesday, March 10, 2010

Colourfull

from Fairuz to her loved one

Fairuz mahukan colourfull seperti entry yang lepas...dapat² jer terus sms sy, comel sgtt..  cuppies ni sebenarnyer nak diberi kepada tunang, harap menjadi la surprise nyer tu nanti. Apapun terima kasih :)


Monday, March 8, 2010

Choc strawberry

2nd order daripada Jaz nak 25 pcs cuppies choc dengan fresh strawberry.... sy tak pasti cuppies ni untuk siapa sebenarnya. Harap Jaz suka dan terima kasih pada kak Su yang tlg collectkan cuppies ni.

Sunday, March 7, 2010

Kelas krimpuff dan shortbread


Kali nie kak Azie hadir ke kelas membuat cream puff (inti kastad jagung, tuna) dan shortbread.... memang bersungguh2 akk kita ni nak belajar. Sebenarnyer akk kita nie ada target tersendiri. Saya doakan semoga akk berjaya dlm bidang baru ini. Sesapa yang berminat nak belajar boleh contact sy di talian 0124611210.

Friday, March 5, 2010

Happy 3rd Birthday Jayshan




Ordered by Shanti from Jelutong. Thank you so much :)



Bluberi kek dan cream puff

Tempahan dari Mahani, tqvm


Monday, March 1, 2010

Kelas variety

kelas dihadiri oleh kak Azie dari Farlim ~ choc moist ganache, cupcake dan muffin.

Happy 8th anniversary KUEL 4ever

Order daripada Ezzah (USM) mahukan tema manchester united dan love.... sms dari Ezzah, kak sha, thxs a lot..really like it...sedap n cantik. Kepada Ezzah tqvm :)


Buttercake peach manggo


Order daripada kak sarimah, nak buttercake dengan inti peach dan mangga toppingnya pula fresh krim..hmmm apa rasanyer yerk? tunggu la tuan badan bagi komen.


Donut choc rice

Order dari mama Nuril, thanks yaa


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails