MENU

Sunday, February 14, 2010

kek barbie doll - Princess Irdeana & cuppies




Tempahan daripada kak Zai (Batu Feringgi). Memilih kek barbie doll untuk birthday anaknya Nurul Irdeana. Tahun lepas Kak Zai pernah order Kek No.1. Happy Birthday to Nurul Irdeana yang ke 10 tahun semoga dipanjangkan umur dan menjadi ank yang solehah . Kepada kak Zai tqvm.


Order daripada kak Zai jugak.... Minta sy buatkan surprise kepada anak sahabatnya... adik Aiman sempena hari lahir yang ke 9 tahun. Aiman nie tak suka anything choc... so sy buatkan untuknya cuppies buttercake dengan orange filling. Harap Aiman n familinya suka.


Order daripada Ayu (Bukit Jambul). Cuppies nie nak buat sebagai hantaran kat pihak lelaki katanya. Ayu nak design seperti entry sy yg lepas cuma colour je tukar pd light green + pink. oppss... bukan ayu yer tapi untuk kawannya. Kepada Ayu tqvm.


Sms dari kak zai: ...anak kawan akak tengok cupcakes cute sangat sampai dia ingat tipu punya, siap nak suruh mama dia simpan dalam bilik...dia ingat mainan... kek barbie pun super cute...both kek alhamdulilah sedap.. InsyaAllah ada rezeki boleh order lagi.

Alhamdulilah, thank you so much kak for odering from Shanajbakery


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails