MENU

Thursday, December 30, 2010

Cupcake Toastmasters

Happy New Year Toastmasters
Tempahan dr Rohaya Motorola staff.. 

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.

Anda juga berminat ? untuk tempahan hubungi shada 012 4611210

Wednesday, December 29, 2010

Colourfull cupcake

Tempahan dari staff JKR Balik Pulau (sorry luper tanya nama)... 
cupcake ini istimewa untuk buah hatinya.

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.

Anda juga berminat ? untuk tempahan hubungi shada 012 4611210

Monday, December 27, 2010

Cherry blossom

80 biji krimpuff dan 1 set cupcake fondant ini akan dibawa ke Sg Petani.
cupcake hantaran pertunangan Ayu n Fizul
 
Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.

Anda juga berminat ? untuk tempahan hubungi shada 012 4611210

New product

Muffin oreo
Muffin bluberry
Muffin pandan
Muffin cokelat chips
Fancy Cookies
Bluberi cheese tart
Fruits tart

untuk membuat tempahan, sila email ke nur.syshuhada@gmail.com 
atau sms sebarang pertanyaan anda kepada saya shada 012 4611210


Cupcake for door gift


 150 pcs cupcake coklat di tempah oleh Azlina dari Paya Terubong.




Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.

Anda juga berminat ? untuk tempahan hubungi shada 012 4611210

Sunday, December 19, 2010

Cupcake tier - Komplek Masyarakat Penyayang

Selamat Pengantin Baru Rina & Sauffi 
semoga bahagia hingga akhir hayat.

Sms dari Rina: Salam kak, kek ari tue sangat sedap dan cantik, terima kasih ya.

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.

Anda juga berminat ? untuk tempahan hubungi shada 012 4611210

Saturday, December 18, 2010

Cupcake choclate moist untuk Hantaran

Tempahan daripada Zuria JKR Quartes 
Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.

Anda juga berminat ? untuk tempahan hubungi shada 012 4611210

Friday, December 17, 2010

Black Forest Cake - "Happy Birthday Appa"


Tempahan daripada Gayatri surprise untuk Birthday Bapanya di Teluk Bahang
"Happy Birthday Appa"

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.

Anda juga berminat ? untuk tempahan hubungi shada 012 4611210

Monday, December 13, 2010

Kek Tom and Jerry

Tempahan daripada Normy untuk Birthday anaknya

Testimoni Pelanggan : Semua orang puji kek choc moist akak sampai dia orang tanya order kat mana, anyway tq sebab anak nomy suka sgt kek tu, sebelum ni dia tak suka sangat makan kek tapi kemarin dia makan banyak. lain kali kalau nomy nak order lagi nomy cari akak, terima kasih akak sb buat kek yang cantik untuk anak nomy.

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.

Anda juga berminat ? untuk tempahan hubungi shada 012 4611210

Kek Pertunangan

Tempahan daripada Salmi untuk kek pertunangan adiknya..

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.

Anda juga berminat ? untuk tempahan hubungi shada 012 4611210

Cupcake Pertunangan

Tempahan dari Iznas Komtar( kawan lama shada bertemu kembali tak sangka )..

Testimoni Pelanggan :shada cupcake ni cantik sangat, family semua suka..jijah ucp tq coz tlg wat kan, lain kali nak order lagi.

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.

Anda juga berminat ? untuk tempahan hubungi shada 012 4611210

Cupcake MU KKTM Penang

Tempahan dari Nurul.. untuk buat kejutan pada suaminya di KKTM Penang.

Testimoni Pelanggan : kak, thanks husben kt sdap n design pun lw.hardcore fan MU, kawan2 dia pun cakap sedap lepas ni boleh order untuk dr sendiri plak lah :)

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.

Anda juga berminat ? untuk tempahan hubungi shada 012 4611210

Wednesday, December 8, 2010

Lightning McQueen Cake

SELAMAT HARI JADI YG KE 3 
KU M. ANAS RAHIMI

Tempahan dari En. Ku Idris.. untuk birthday anaknya.

Testimonial Pelanggan : sedap dan anak saya suka sangat sebab ada gambar kereta kesukaannya

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.

Anda juga berminat ? untuk tempahan hubungi shada 012 4611210

Monday, December 6, 2010

Tempahan dari Auckland

Tempahan dari Rose Auckland, New Zealand untuk nephew² nye tersayang Syazwan, Izat, Nina dan Aiman... Ini kali ke - 2 Rose order dgn Shanaj Bakery... cake butter orange + fresh krim saiz 11 x 11 inch dengan karton karektor.

Sms dari Rose: Hi sha, d kids love it. thank you.


Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini

Anda berminat ? untuk tempahan hubungi shada 0124611210

Happy anniversary yang ke 30 tahun

Tempahan kek dari Fiza (Buloh Corner) untuk mak dan ayahnya...

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini

Anda berminat ? untuk tempahan hubungi shada 0124611210

Manggo cake

Tempahan dari Ilya (SUK KOMTAR).. untuk surprise kek birthday kepada mamanya.


Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini

Anda berminat ? untuk tempahan hubungi shada 0124611210

Monday, November 29, 2010

3D cake

Brewster from chuggington

Zeera (Batu Maung) order 3D Chunggiton cake, 100 biji cream puff dan 30 batang  lolipop choclate

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini

Anda berminat ? untuk tempahan hubungi shada 0124611210

Choclate hantaran

 Fariza (Tlk.Kumbar)

Order yang sama 
*http://www.shanajbakery.com/2010/11/muffin-doorgift.html

Muffin - doorgift

300 biji muffin oren order dari Fariza (Tlk Kumbar) untuk majlis perkahwinannya

Pihak shanaj bakery mengucapkan Selamat Pengantin baru kepada Fariza dan juga pasangan. Kami doakan semoga kalian berdua bahagia  sehingga ke anak cucu.

Anda berminat? untuk tempahan hubungi shada 0124611210

Cupcake hantaran

order dari Oja (Batu Maung) untuk kawannya yg akn bertunang

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini

anda berminat ? untuk tempahan hubungi shada 0124611210

Cukur jambul - cuppies

150 cupcake vanila order dari Diana (Sg.Ara)

Testimonial Pelanggan : kak shada, tq.. sedap sgt..husband diana bukan suka cupcake tp bila dia mkn cupcake tadi, dia kata sedap,kalau nak belajar cupcake buat mcm ni. thanks yer

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini.


anda berminat ? untuk tempahan hubungi shada 0124611210

Elmo cupcake

order dari Ayien untuk surprise pada buah hati

Testimonial Pelanggan : Salam.. akak cupcakes tu sgt comey n sgt cdap.. mmber ofis dia pun ckp cdap, jap je licin n dia cakap suprise sgt2..

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan Ribuan terima kasih di atas tempahan ini.


Anda berminat ? hubungi 0124611210 untuk tempahan

Monday, November 22, 2010

2 tier wedding cake

SHYS CAKE

 
 Tempahan dari Nurwati (Minden Height)

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan Selamat Pengantin Baru buat Nurwati dan pasangannya, semoga bahagia ke akhir hayat.

anda berminat ? untuk tempahan hubungi 0124611210

Cupcake Choclate

SHYS CUPCAKE

Order dari Intan Haslinda untuk staff praktikal USM.

Pihak Shanaj Bakery Mengucapkan ribuan terima kasih di atas tempahan ini 

anda berminat? untuk tempahan hubungi 0124611210

kelas - Tier wedding cake


Tier wedding cake

hasil tangan kak Kalsom dari pahang, gambar akak ni tak dapat attach sebab tuannya tak bagi permission, apapun akak ni bukan calang-calang orang gak yer.. tekun dalam membuat bunga :) tahniah di atas hasil ini.

Pihak Shanaj Bakery mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi belajar dengan pihak kami..jikalau terdapat salah dan silap semasa kelas berlangsung harap dimaafkan yer.

anda berminat untuk belajar? hubungi 0124611210 untuk tetapkan masa dan waktu

Kek Buah Kukus

SYHS CAKE

Kek Buah Kukus order dari nurbitah

Testimonial Pelanggan : shada kek buah ni sedap sangat

Pihak Shanaj Bakery Mengucapkan Terima kasih di atas tempahan ini.. 

anda berminat ? untuk tempahan hubungi 0124611210 

Order raya haji

kek marble 4 biji, buttercake, puding roti dan kek buah kukus

 selain dari puding roti dan bronis Puan Juliana order roti jala 1 kg, kuah kacang dan rendang ayam.

Terima kasih kepada Puan Juliana, Cik Bitah , Puan Norma, Puan Hashimah,Puan Norain dan Puan Sarimah di atas tempahan ini.


Anda Berminat? hubungi 0124611210 untuk tempahan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails