MENU

Saturday, December 12, 2009

Oreo baked cheese cake dan kek buah


Tempahan dari jiranku yang teringin sangat nak makan ciskek katanya.
ku hias simple ajer letak buah stoberi 5 biji ni saiz XL, dgn sedikit fresh krim kat atasnya. Pada kak sarimah sefamili, terima kasih dan selamat menikmati ciskek ya.

Lepas ajer bakar ciskek n tunggu hubby balik keje (sbb mlm tu nak kene buat roti plak) terus cpt2 aku bancuh tepung nak buat kek buah bakar (nasib brg2 smua ada kat dapur, kalo x malas la aku nak pi kedai bli), alhamdulilah apa yang dirancang dgn teratur n hepi bila kek pun menjadi, yerla kekadang bila buat keje dalam kalut dgn anks tambah plak penat + pregnant, kek pun blh meragam (bantat). Kek buah nie baru ajer ku potong pg td, bg kat kak sarimah skit n kat MIL, pastu nak bawa blk kg. Mil aku plak soh wat donut (donut kat kedai dia tak lalu nak mkn, nak jugak donut yg haku buat tu, nie mil yg ckp erk!!) ...tu tengah peram, dah siap nanti aku ambik gambo yer.

So kengkawan hepi viewing :)



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails