MENU

Thursday, November 26, 2009

Pulut kuning



Firstime job aku kene buat pulut kuning 3 tingkat tempahan daripada emak pengantin perempuan. Permintaan makcik Lah nak deko simple2 ajer xnak letak apa2 sbb cara org kelantan makan hanya pulut saja tanpa ada rendang atau kerisik... so nie yang terhasil.




macam biasa tiap kali raya, mak andak n kak bitah akn tempah kek buah kukus, kek bater oren dan cokelat moist kek. Terima kasih bnyk2


request order dari puan Rohani (kwsp) 2 set brownies. Terima kasih yer :)






Order dari kak ipar, 2 biji kek cokelat moist satu tue untuk besday anaknyer dan satu lagik tue nak bagi pada kenalan. Dan lagi satu tu order dari kak Hawa.... terima kasih bnyk²


cistat ku terhangettt skit dipermukaannn... walaubagaimana pun ia tdk menjejaskan rasa. Ayu sms semua kata sedap n pasni nak order lagik.

Order dari Ayu Bukit Jambul. 50 Krim puff dan 50 bluberi cistat...
semua nie nak bawa balik ke Kedah....tqvm








No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails