MENU

Monday, November 23, 2009

Shortbread Marble ke Sarawak


Ini pertemuan kali kedua aku dgn Baby sahabat alam maya ku. Datang ke Semenanjung sebab ada hal peribadi. Dah lama dia order shortbread dengan ku sejak raya aritu tapi hajat nak makan tak kesampaian... alang² nak jumpa nie Baby pesan sebanyak 10 bekas. Alhamdulilah dapat aku siapkan dalam masa sehari... apapun terima kasih yer :)



Jemu pula org nanti asyik tayang gambar roti yg sama aje. Macam biasa tempahan roti dari kastemer, semalam dapat buat sebanyak 30 biji roti kacang merah dan 30 biji roti sosej.
Yang sebelah tu Kek cokelat moist walnut saiz 10x10 inci aku buatkan untuk Najwa... utk mkn² sempena akhir tahun kat kelas dia.

Sorang lagi kastemer ku Awen dari Saujana Height Teluk kumbar order kek cokelat moist 1kg dgn roti...pic tak sempat nak snap sebab Awen order tengahari dan nak pada petang tu juga, mmg rushinggg la ku time tu dan nak deliver padanya lg sblm pukul 6 petang dapat la sedara mara nyer mkn kek sblm balik. Dalam hati mmg risau la takutt tak kene selera tekak...paling koman pun nak buat kena sehari awal. Alhamdulilah esoknyer Awen sms kata kek tue sedap sgtt...fuhh lega. Apapun trima kasih.





1 comment:

psikik_gurl said...

slm kak..amboi..siap ada gmbr bb lagi..hehehhe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails