MENU

Wednesday, November 18, 2009

Kek cokelat kesukaan ramai

Last minit order tetap saya layan jugak, tue pon kalo tak busylah k. Terima kasih pd en.Azmi dan Makngah... dlm bln nie jer dah dua kali makngah order kek cokelatttt, wahh saper yg nak makan tue makngah?

Cam biasa jom layan gambar



Meroti lagiiii... OKay yang nie aktiviti harian ku dengan hubby walaupun penat tapi besttt tengok hasil nyer. Tugas en. hubby ialah membancuh dan mengadun roti tue dan aku plak dari membakarnyer terus ke packaging. Roti² nie semua sedia untuk dipasarkan....






No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails