MENU

Friday, July 31, 2009

Dapurku berasap lagi...

Beberapa tempahan daripada pelanggan setiaku kak siti SIRIM nak choc moist cake (cmc), Niza cmc edible pic Ben10 untuk b'day anak terunanyer Aqil, Luvma @ mama vogue nie order bluberi cheese tart bawa balik kelantan nak buat makan² sempena besday boy Aqil juga nama nyer huhu..mulut betah berkata² dak nie siap speaking ngn aunty yerk. Krimpuf, shortbread order dr cik Begum batu feringgi dan Bitah. Terima kasih semua :)





kek coklat lembab 1/2kg pun ada d jual


3/8/09-repeat order daripada cik begum kek coklat lembab 5 biji
dan k.bitah 100 biji shortbread marble. Thank you





Sunday, July 26, 2009

For sale


clown (boy, girl) - RM3.50/pc

love - RM3/pc

butterfly - RM3/pc

sesiapa nak beli boleh la order kat sy, diperbuat daripd sugar icing selamat dan halal untuk dimakan, sesuai untuk hiasan kek dan biskut.










Tempahan minggu lepas



ciskek kapkek tempahan dari kak Intan dr KKTM, terima kasih


shortbread, brownis order dr staff maybank, tq yer



fruit tart n krim puff order dari mahani, tq yer

repeat order dari Ros byn baru n niza. tqvm

order dr fil coklat moist saiz 7 inci, tq





Monday, July 20, 2009

Besday Airis Zara & Alfie




Order daripada kak Zai batu feringgi.... request choc moist cake tema pink colour dan vanila cupcake. Sms darinya, "just nak bagi tau semua kek sedap sangat...semua yang makan puji, thanks Insyaallah boleh order lagi" Alhamdulilah tima kasih.






Saturday, July 18, 2009

Hepi b'day - 3 bears



Nie Order daripada k.Rina utk besday anknyer AL Arees...yg 2 lg lupa nk tanya... pg2 trus antar kat kolej tempat dia ngajar n nak celebrate untuk member opis... dpt jer kapkek trus msg sukaaaaaaa thanks semua kata cantik hehehh



Transformers


Order dari kak Zai Batu Feringgi, thanks akk :)





Thursday, July 16, 2009

Shortbread raya

50 biji - RM23.00



Lapisan d antara coklat dan biskut yang rangup... sekali rasa pasti nak lagi. Anda boleh buat pilihan sama ada nak perisa oren atau stoberi. Untuk tempahan sila sms atau email kpd sy.









Cheese tart untuk big boss


50 biji bluberi cistat order daripada Ros bayan baru, thks yer :)





Sunday, July 12, 2009

Cistat farah


order dari my sis farah, ngidam nak makan katanya... takper mkn ler pepuas sblm nk bersalin nie!!! farah order 50 biji semua nie nak bawa balik kl.





Monday, July 6, 2009

Happy 1st birthday Adam



Hari nie genap setahun umur anakandaku Adam, Happy birtday sayang....



Opps terlebih sudah...

nak habiskan kastad kat dalam peti ais tue, dari terbuang saja, ku merajinkan diri untuk membuatnya.... maka terhasil la krim puff ni, jom layan gmbar telah ku edit nie...

yang hok nih special skit arr nk bg kt jiran, sbnrnyer nk pulangkn bekas dia... tu ku posing skit dengan gula ising kat atas nyer.

krim puff inti kastad...hmmm sampai terkeluar isinyer ku letak.






Saturday, July 4, 2009

Bluberi tart zura


order dari zura http://www.ceriterayanzur.blogspot.com/ sebanyak 50 biji bluberi tat, zura minta sy pek 10-10 mgkin nk bg buah tangan kt sedara maranyer kot. Papun tq yer.





Cream puff




90 biji cream puff order dari Ida usm untuk meeting kat opis nya. thks jg pada k.ani :)





LinkWithin

Related Posts with Thumbnails