MENU

Wednesday, June 17, 2009

Kelas choclate ganache

Baru² nie pergi belajar dengan kak linda buat coklat ganache, memang seronok clap, clap.clap... dpt la jumpa kak feena dari Ipoh dan kak Suzy dari kl, mmg meriah class pun x boring kan :) thanks akk ats tips² yang diberikan tue. Ok jom tengok gambar....


Firstime buat rose guna ganache... rose bud tue k.linda buatkan

wow..mmg shine@shaining heehhe

Bagi penggemar kek coklat apa tunggu lagi, rasailah kelazatanya...cepat tempahlah sekarang!!!








3 comments:

Mama Nazhan said...

sekelas ngan kak feena yer? kak feena tu sama opis masa kat ipoh...memang rapat laa..
dulu2 kami dua org jer yg rajin borak pasal biskut raya dan mknn 2 ni.. kak bai belajo coklat ganache ni ngan inasally bulan lepas...
semoga bertambah maju yer...
dulu dah add sha tp la ni try tak mo plak...knp ekk?

niza said...

sha...nak cikit...hehehe...

sedapnyer tgk ganache dia...kilat!!!

Shada said...

k.bai,

yer kami blajar sesama aritue, berguru dengan kak lindakoari:) mmg tak plan pun berjumpa hikhik. Yer sha dah tengok coklat ganache akk, cantik arr rose tue. Ermmm rasa nyer dah terimakan??? Okay takper sha add balik k. Thanks


To Niza,

kalu nk sekarang nie, mmg takder :) boleh tgk gambar ajer la, nanti sha buat sha bg rasa k :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails