MENU

Wednesday, April 8, 2009

Order dari kak Ana


Petang semalam sy terima call, last minit order dari pada Kak Ana dari Air Itam ... & nak collect cupcakes mlm tu juga katanya. Cupcake nie nak diberi pada anakanda nya yang tengah study kat MRSM, walaupun besday boy dah lepas, saja nak jamu kawan² bagi hepi. Alhamdulillah kak Ana terus sms ckp..."cantik & suka sangat". TQ yer kak :)



2 comments:

Anna said...

Salam shada....kak ana....
hmmm actually birthday anak kak ana hari ni 9/4... kak ana order in advance..sbb kebetulan mmg kena p tgk dia mlm tu..he he he

Shada said...

wasalam kak ana, oo yer ke...hehee shada silap dengar la nih....mana tak nyer masa akk call tu adam tgh nangis. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails