MENU

Thursday, April 30, 2009



Egg tart :)






Cubaan kedua buat scone... kali nie guna myresepi tq banyak2 yer pada yani. Dalam adunan tu sy tambah sedikit kismis hitam... ank2 pun selera bila nak makan.






Wednesday, April 29, 2009









Saturday, April 25, 2009

Happy 3rd birthday adik Nonie




Order dari Eilen untuk besday anaknyer. TQ yer






Happy birthday Puteri Sarah



Order dari pada Pn.Laili dari HBP. Terima kasih :)






Wednesday, April 22, 2009

Muffin








Muffin coklat chip








Monday, April 20, 2009

Stoberi lagi...



Lagi order daripd kak ana, terima kasih yer:)







Happy anniversary



2nd Order daripada Jaz, tqvm :)





Saturday, April 11, 2009

Happy 1st Birthday Amsyar






Order dari pada amy salmi untuk besday anak kesayangan nyer Amsyar. Amy minta sy buatkan kek chocolate moist saiz 12" x 8" dengan dilapisi choc fudge/ganach + buttercream. Apa yang menariknya kali ini, ada print gambar edible image. Memang berat kek nie, sampai terketar tangan dek masa nak riasnyer. Apapun sy enjoy masa buatnyer. Kepada sesapa yang berminat nak order kek yg camni boleh call shada awal² yer. Kepada Amy, nie pun regular customer gak nie terima kasih sudi order yer & minta maaf banyk² kerna tidak dpt hadir pd majlis tu nanti sebab nak kena balik kampung.





Friday, April 10, 2009

Chocolate Moist Cake- Dr. Norsiah


kek nie tak senget yer, biasa ler guna camera hp....
huhu... kene bnyk praktis lg nie, tgk la x kemas :(


kepada doktor.... terima kasih sudi order kek dgn sy.




Coklat moist cupcakes



Order dari kak Sarimah 100pcs





Wednesday, April 8, 2009

Order dari Jaz



Order dari Jaz, nak strawberry cuppies... minta sy deliver kat ECM Libra Investment Bank. Actually Jaz nie opismate kak Ana yang order cupcakes smlm tu... hihiii kebetulan order dari tuan kek yang sama. Kepada Jaz terima kasih yer.



Order dari kak Ana


Petang semalam sy terima call, last minit order dari pada Kak Ana dari Air Itam ... & nak collect cupcakes mlm tu juga katanya. Cupcake nie nak diberi pada anakanda nya yang tengah study kat MRSM, walaupun besday boy dah lepas, saja nak jamu kawan² bagi hepi. Alhamdulillah kak Ana terus sms ckp..."cantik & suka sangat". TQ yer kak :)



Thursday, April 2, 2009

Happy eating :)




Order dari my SIL Asniza untuk buat makan² kat office dia. TQVM yer kak.





Cuppies strawberry for Iza


Cc chocolate moist with ganache topping


Order dari Amy... minta sy deliverkan kepada sahabatnyer Iza yang bekerja di Manpower. Thanks yer :)




Wednesday, April 1, 2009

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails