MENU

Saturday, March 14, 2009

Strawberry cupcake




kredit to Nae, pic close up cupcakes yang sempat di ambil... hehe toce2x


Order dari pada Nazirah@nae dari Agilent... nak cupcakes perisa stoberi dgn topping buttercream... untuk menimbulkan lagi bunga roset tu sy drop kan dengan jem bluberry... kata Nae, cupcakes nie nak di berikan kepada sahabat nyer yang akan bertunang esok.... kepada Arif & Zuria selamat menempuh alam pertunangan :)








4 comments:

Nae @ Naz said...

dah dapattt....suka sangat dan sedihhhh sbb org yg tempah ni tk dapek nk rasa...tkpa next time order utk diri sendiri pulak =D

zura said...

ala...canteknya tgk cuppies tu....geram, sure sedap ni...
nae x per, nnti order len la..hehe

Shada said...

Nae, sori lambat balas sbb aritu kak blk kg seminggu..ni bru dpt nak on9 lelama skit. alahai cian nyer..takper nextime boleh order ok.

Shada said...

TQ zura, sori yer akk terpaksa tolak order aritu, cc yg kak lina buat tue cantik.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails