MENU

Saturday, March 28, 2009

Kek besday march


Sebelah kiri tue kek untuk bapa mentua ku...
& yang kanan tue untuk anak buah hubby nama dia Anis Shafiqah sambut hari lahir yang ke - 9 tahun. Ku buatkan kek span coklat kat tengah nyer di lapisi dengan fresh krim & jem buah bluberi.


Kek untuk Anis "happy birthday girl"






Muffin




Order dari pada Niza. Terima kasih yer :)




Thursday, March 26, 2009

Cupcake again....



2nd order dari pada Diana, nak cupcake coklat moist dengan logo "MU".







Cupcake coklat


Moist chocolate cupcake for farewell party


Tempahan dari pada Mr. hubby untuk buat makan2 kat class dia...





Wednesday, March 25, 2009

Muffin coklat chips


Muffin nie akan di hantar ke Restoren Peladang untuk jualan.... mmg sedap gebu & lembut isi di dalam nyer.... kaya dengan coklat chips. kepada sesaper yang teringin nak makan tue, blh contact sy untuk buat tempahan.






Monday, March 23, 2009

Cupcake doorgift - Rafidah


Alhamdulillah, berjaya juga akhirnya utk sy menyiapkan tempahan cupcake coklat moist sebanyak 1000 biji ini. Terima kasih kepada Rafidah bte Mohd Ali dari Chendrong Balai Perak di atas kepercayaan dan sokongan yg diberi... cupcakes coklat moist nie nak d bg kepada para tetamu yg hadir di majlis persandingan nyer. Kpd Rafidah dan suami selamat pengantin baru :)





Saturday, March 14, 2009

Strawberry cupcake




kredit to Nae, pic close up cupcakes yang sempat di ambil... hehe toce2x


Order dari pada Nazirah@nae dari Agilent... nak cupcakes perisa stoberi dgn topping buttercream... untuk menimbulkan lagi bunga roset tu sy drop kan dengan jem bluberry... kata Nae, cupcakes nie nak di berikan kepada sahabat nyer yang akan bertunang esok.... kepada Arif & Zuria selamat menempuh alam pertunangan :)








Thursday, March 12, 2009

Rich choc cupcakes



100 pcs Rich choc cupcakes di tempah oleh kak Ani dr Balik pulau.





Tuesday, March 10, 2009

Cupcake strawberry




...yang ni pulak tempahan dari pada Zura nak buat surprise kat hubby sempena ulangtahun yg ke berapa tue... lupa pulak mak nak tanya heheee. Cupcake coklat filling ganache topping nyer pula choc fudge dengan sebiji buah stoberi. Harap Zura n hb suka :)





Kek buah kukus


Tempahan dari pada mahani....




Sunday, March 8, 2009

Cuppies cinta



Tempahan cuppies dari pada Madiah buat anak saudara nyer yg bersanding hari nie... dalam nyer kek coklat moist fudge... katanya nak tema oren putih dengan tiga kuntum bunga ros...
harap madiah n famili suka yer... kepada Mawarni & pasangan nyer Asmadi selamat pengantin baru..:)




Saturday, March 7, 2009

Cupcakes fondant




Tempahan dari pada kak sarimah, untuk hantaran nikah adik lelaki nya... terima kasih yer :)





Kek kawen








Kek ini di tempah oleh Amy dr Bayan Baru...utk majlis kawen saudara nyer di kedah.... Kek coklat moist dengan lapisan choc fudge di tengah nyer & di saluti frosting butterkrim... kek saiz 8" bertemakan warna biru laut. Selamat pengantin baru buat Asrul & Intan semoga kekal bahagia selamanya....

cupcakes









order drpd bb... kek dan cupcake... tq yer





kek coklat


order drpd. niza dan zura... tq yer





Monday, March 2, 2009

kek coklat









LinkWithin

Related Posts with Thumbnails