MENU

Thursday, November 13, 2008

Ini tag daripada Kak Aniza


rules:
  • snap work station anda
  • then... taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...
  • iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..
  • tengok contoh yang dibuat nih...
  • begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...
  • sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...
  • kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...
  • tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa..

so nie lah dia my work station, ha haa boleh la kan...
sorii pic tak terang sebab ambil gambar nie pun dah lewat malam.


@LiYaNNuaR / Azza / Suzi / Kak Aniza / Shada

Kena tag 7 orang pulak.... Harap orang yang kena tag ni terima dengan rela hati...hihihi.. maaflah ye....

  1. Inasaly
  2. Rani
  3. Mama Lea
  4. Kak Ummi
  5. Sweet Lilly
  6. Wani
  7. Sue











No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails