MENU

Sunday, November 30, 2008

More cupiess....






Order daripada kak padilah...





Saturday, November 29, 2008

Batik kek


Tempahan dr kak ila juga, berat & harga semua diatas yer.





Lagi order....






Cupies ini order daripada kak ila sbnyk 30 biji...
Cake: Coklat kek
Topping: buttercream + ganache
Saiz: M





Friday, November 28, 2008

Choc moist cake








Order daripada kak sarimah untuk majlis makan2 dirumah mentuanya nanti
Cake: Choclate moist cake
Topping: Choc Ganache + buttercream + badam slice + choc chips
Berat: 1.8kg
Saiz: 8"







Cupies hantaran






Order daripada kak sarimah untuk hantaran adik iparnya
Cake: Orange butter cake
Topping: Buttercream
Qty: 16pcs
Saiz: M





Thursday, November 27, 2008

Kek coklat mint






Kek coklat mint di saluti dengan fresh cream + topping ganache order daripada nurse Alice buat hubby tersayang... tq yer





Plain cheesecake


Plain Cheesecake order daripada min untuk surprise ayahnya yg akan berangkat ke India.





Kek batik gajus






Kek batik gajus order daripada mahani sebanyak 100 keping.





Wednesday, November 19, 2008

Dadih mango










Tuesday, November 18, 2008

Kek butter


Nak bagi my neber...








Dadih


Order from kak Ani...


Dadih assorted flava like pandan, manggo, stoberi etc...
RM0.50 each minimum order 40 pieces




Swiss roll lagi...



Ini permintaan dr cik abe, suruh buatkan utknya...







Saturday, November 15, 2008

Cupcakes vanilla










Thursday, November 13, 2008

Kek Butter Orange








Kek nie ditempah oleh Pn. Sakinah untuk surprise pd suaminya ...







Ini tag daripada Kak Aniza


rules:
  • snap work station anda
  • then... taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...
  • iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..
  • tengok contoh yang dibuat nih...
  • begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...
  • sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...
  • kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...
  • tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa..

so nie lah dia my work station, ha haa boleh la kan...
sorii pic tak terang sebab ambil gambar nie pun dah lewat malam.


@LiYaNNuaR / Azza / Suzi / Kak Aniza / Shada

Kena tag 7 orang pulak.... Harap orang yang kena tag ni terima dengan rela hati...hihihi.. maaflah ye....

  1. Inasaly
  2. Rani
  3. Mama Lea
  4. Kak Ummi
  5. Sweet Lilly
  6. Wani
  7. Sue











Tuesday, November 11, 2008

Cake Chocolate Moist


Ini sebahagian yang ditempah oleh customer.
Sori gambar blur skit.





Cupcake sample


















Swissroll strawberry




Nie projek malam tadi swiss roll stoberi.





Thursday, November 6, 2008

Swiss roll




Amacam ok tak??? ini pestime tau
syg nyer bc nyerr termasin skit la.






LinkWithin

Related Posts with Thumbnails