MENU

Saturday, December 23, 2017

kek lava berhantu ?


Macam-macam nama dia orang letak kat kek lava berhantu ni , ada yang panggil kek hantu dan ada juga panggil kek hantu menangis haha... apapun kami letak nama Ghost Cheese cake la , senang sikit pelanggan nak ingat dan satu lagi tak la seram sangat bila time nak makan tu ..

dalam 9 jenis kek yang kami buat , kek ni boleh dikatakan No.1 juga permintaannya , memang kebanyakkan yang beli akan buat repeat order tu banyak kali.. kesedapan kek ni terletak pada limpahan sos coklatnya dan cream di bahagian tengah tu diadun dengan soft cheese jadi memang terangkat sikit kat situ .. apapun anda kena la cuba yer baru tahu kena dengan anda ataupun tidak..

Jadi kami bagi tawaran sikit kat anda , harga asal kek ni RM17.00/box tetapi untuk 99 orang terawal kami bagi RM15.00/box sahaja dengan syarat anda whatsapp kod < sblog> melalui url di bawah; 


*untuk delivery tertakluk pada syarat dan terma
*runner kami delivery dalam kawasan Penang Island sahaja



Thursday, December 21, 2017

kek red velvet cheese leleh



Pejam celik kejap sahaja tahun 2017 akan melabuhkan tirainya , oklah terlupa nak bagi tahu yang produk kek red velvet cheese leleh yang kami hasilkan ini dah 2 tahun berada di pasaran tau .. Alhamdulillah permintaan tersangatlah tingginya ..

Ada juga bertanyakan pelanggan tentang kek red velvet cheese leleh ini, dia orang cakap sedap sangat sebab kami kata mereka kami masih menggunakan resepi cheese leleh rahsia dari tahun 2012 yang dulu .. ya memang pun sebab nak bagi sedap kek ni memang resepi cheese leleh tu yang kami guna .. apapun ada sedikit penambahan kesedepan pada kek ni tau.

Kek ni beratnya lebih kurang 400gm dan kami guna bekas panjang saiz 4.5" x 7" , insyallah kami beri jaminan kepuasan hati anda bila makan kek red velvet cheese leleh ini tau kami letak banyak cheese leleh melimpah ni sebab nak bagi anda teringat-ingat tentang kesedapannya .. hehe..

Harga asal kek ni RM16.50/box , dan runner kami boleh buat delivery sekitar Penang Island sahaja tau dan untuk delivery ini juga ia tertakluk syarat dan terma yang telah kami tetapkan .. semoga kek red velvet cheese leleh kami ini menjadi pilihan utama anda selepas ini ..

Kalau berminat untuk dapatkan kek ni .. Whatsapp ja kami melalui url di bawah;



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails